Nieuws & acties

15% korting op buitenzonwering.


De zon gaat weer meer schijnen, het blijft langer licht en het kwik stijgt. Geniet buiten van de zomerse temperatuur en koel binnen weer lekker af. Colors@Home biedt een breed scala aan buitenzonwering, waaronder uitvalschermen, knikarmschermen, screens, rolluiken en markiezen. Deze op maat gemaakte producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen, materialen en bedieningen, zodat ze aan jouw specifieke behoeften voldoen en je lang van de warme zomermaanden kunt genieten. 

Buitenzonwering kun je ook met solarbediening geleverd krijgen. Solarbediening maakt gebruik van zonne-energie om zon- en temperatuursensoren te bedienen, waardoor bijvoorbeeld je screens automatisch worden aangepast aan de weersomstandigheden. Solarbediening is ook nog eens heel handig, omdat er geen stroomkabels nodig zijn, waardoor het eenvoudiger te installeren is. Wij adviseren je graag!

Kom snel naar de winkel en profiteer t/m 1 april 2023 van 15% korting op buitenzonwering. Vraag naar de voorwaarden.
 

15% korting op buitenzonwering.
Isoleer met sfeer

Isoleer met sfeer


Maak werk van die hoge energierekening.

Onderzoek heeft uitgewezen dat glas 4 tot 5 keer minder isoleert dan een bakstenen muur. Daarom is het een goed idee de ramen eens van dichtbij te bekijken om te zien welke besparende maatregelen genomen kunnen worden. Wat kunt u doen? Klik hier voor meer info.

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Jouw mening is geld waard
Onze nieuwtjes en acties

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home Grave. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Grave
Kooikersweg 2A | 5361 VA Grave
Telefoon 0486-472186
E-mail grave@colorsathome.nl
 
Unilux Keurmerk
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.